Die cutting

PRECISION Die Cutting

Ne do të përfitojnë nga teknologjinë tonë vdesin prerja për të siguruar klientët me zgjidhje optimale aplikimit dhe kursimet e kostos.

Procesi ynë mund të jetë vendosur për të vdesin-prerë materialet e mëposhtme: kasetë, ngjitës, shkumë, sfungjer, shkumë silikoni, rrjetë, pëlhurë, çeliku i hollë, plastike, film dhe gome.

Na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja Die Cutting.

 • Rotary vdesin prerja

Rotary vdesin prerja përdor një vdesin cilindrike në një shtyp rrotullues. Një fletë e gjatë ose një web e materialit është ushqyer nëpërmjet shtypit rrotullues në një zonë e cila mban një mjet rrotullues që do të prerë nga forma, bëjnë brima ose rrudha, apo edhe të prerë fletë ose web në pjesë më të vogla. Rotary vdesin prerja krijon të njëjtën pjesë në mënyrë të përsëritur në tolerancat shumë të ngushtë.

 • krevat Flat vdesin prerja

Produkti është formohem nga presioni pneumatike mekanike duke përdorur një myk. Shuma është i vogël, dhe më të mëdha dhe të trashë material prodhimit është i përshtatshëm për krevat banesë vdesin prerjes.

 • Match metalike vdesin prerja

Në ndeshjen metalike vdesin prerja, materiale të kalojë përmes një prerje vdesin ndërtuar nga një vdesin të lartë dhe të poshtme të cilat janë të krahasohen (meshkuj / femra) për të siguruar një prerje shumë të saktë. Match Metal vdesin prerja është përdorur zakonisht për aplikimet më të lartë të vëllimit të cilat kërkojnë saktësi ekstreme.

 • Komponimi të vdekur prerje

Komponimi të vdekur prerje kryen hapa të shumëfishta në një kalim. Kompleksi vdesin prerë zbaton më shumë se një operacion gjatë ciklit prerjes.

 • Punch shtyp

Në një material shtypi shënoj shkon përmes shtypit, ndërsa një dash hidraulike në fuqive të lartë vdesin për të prerë materiale. Ky lloj i prerjes vdesin është e dobishme për shpejtësi dhe produktivitetit.

 • laminations multilayer

Materialet shumta vijnë së bashku në një kalim të vetëm për të krijuar një pjesë të ndërlikuar multilayer.

 • ngjitës zoned

Custom modelet e ngjitës janë të laminuara të materialit gjatë procesit të prerjes vdesin, duke lënë ngjitës vetëm në zonën (at) e specifikuar.

 • Kiss cutting

Kiss cutting është një proces ku një material i petëzuar është vdesin prerë me astar pa prerje nëpër astar, duke e lënë pjesën vdesin prerë affixed në astar. Pjesë mund të jetë i mbështjellë rreth një bërthamë në astar bërë ata më të lehtë për të trajtuar.

 • Pull-tabs dhe veshje zgjeruara

Materiale me oxhaku lartë dhe në fund janë prerë në mënyrë që një pjesë e astar është e prerë për të zgjeruar materialin për të lënë një pull-tab. Kjo pull-tab kontribuon për të lehtësuar të trajtimit dhe vendosje.

 • Shpim vdesin prerja

Ky proces nuk do të shkurtojë plotësisht materialet larg formën origjinale, por në vend krijon një zonë të shpuar që mbetet në vend deri sa ajo është e gatshme të jetë e shkëputur.

prodhimit makinë Custom

Inxhinierët tanë të mirë-trajnuar elektrike dhe mekanike prodhimin e pajisjeve vdesin-prerja në dy dyqane të pajisura mirë makinë. Kjo na dallon nga kompani të tjera vdesin-prerja dhe ofron klientëve tanë përfitimet e mëposhtme:

 • Konsumi i kapitalit nuk do të kalojë në të klientëve tanë.
 • Zgjeruar karakteristika unike.
 • Mold dizajn redukton mbeturinave për të hartuar gola.

shirit ngjitës vdesin prerja