Poliestër PET Tape

PET kasetë të gjelbër, i njohur gjithashtu si PET kasetë temperaturë të lartë. Kjo është bërë e filmit PET veshura me ngjitës silikoni, është një lloj i shirit ngjitës të përdorur në PCB dhe filmit lidhjes, të lehtë vdesin-prerja përpunimit. Mund të aplikohet për një gamë të gjerë të temperaturës dhe mjedise të ashpër. Ajo është përdorur për maskimin Veshje pluhur, pikturë temperaturë të lartë dhe galvanizim, etj