Temperatura e lartë Rezistenca Tape

Temperaturë të lartë rezistenca kasetë është përdorur në mjedisin e temperaturë të lartë dhe përdoren kryesisht për qëllime industriale elektronike. rezistenca temperatura është zakonisht në mes të 120 ° në 260 °, që zakonisht përdoret në pikturë, përpunimin lëkurë bojë, Veshje dhe mbrojtur temperaturë të lartë në procesin e komponenteve elektronike.

shirit rezistenca 1.High temperatura përfshijnë:

Kasetë polyimide, kasetë Teflon PTFE, tyl letër shirit, PET gjelbër kaseta etj
Për shembull, kasetë Teflon ka karakteristikat e mëposhtme:
(1) Non-ngjitës;
(2) Temperatura e lartë rezistenca: temperaturë pune afat-gjatë është deri në 260 ℃;
(3) rezistencë ndaj korrozionit;
(4) fërkime të ulët, veshin rezistencë;
(5) lagështirës, izolimin e lartë;
(6) me trashësi zakonshme: 0.13mm, 0.18mm, 0.25mm;
(7) Ngjyrat janë në dispozicion me ngjyrë kafe dhe të zezë.

2. Temperatura e lartë identifikimi kasetë rezistenca

Temperatura e lartë rezistenca shirit mund të identifikohen kryesisht nga pikat e mëposhtme:

  • shije
  •  shfaqje
  •  Mbetje pas ndezjes
  • temperaturë të lartë rezistencës Testi aktuale shirit: kontrolloni nëse ka mbetje, tkurrje nën 260 ° temperaturë të lartë.

3.Storage, përdorimin dhe mirëmbajtjen e temperaturë të lartë rezistencës shirit

  • Tape duhet të ruhen në depo për të shmangur të ekspozuar ndaj motit dhe nuk janë të lejuara për të kontaktuar me tretës acid organik. Të mbajtur të pastër dhe të thatë. Temperatura dhomë është midis -15 ℃ ~ 40 ℃.
  •  Tape duhet të vendosen në role, të mos përfshihej dhe duhet të jenë të kthyer një herë në tre muaj, kur koha e magazinimit është e gjatë.
  • Është më mirë për të përdorur një vinç kur ngarkimit dhe shkarkimit kaseta.
  • Mbani kaseta në mjediset e pastra si ajo është kushtet bazë për kasetë për të drejtuar mirë.
  • Nëse ka dëme në kaseta në fazë të hershme, ajo duhet të gjeni pyetjet dhe riparimin në kohë për të shmangur shfaqjen e pasojave të këqija.

Ora Post: Mar-16-2018