tregjet

Diversiteti i kombinimeve materiale dhe aftësive të prodhimit na lejon për të qepur shërbimet tona për klientët në një shumëllojshmëri të industrive. Ne kemi guximin për të sfiduar, nuk i nënshtrohen industrisë dhe tregut kufizime. Kur ju zgjidhni Aerchs, ju zgjidhni një partner globale që vlerëson risi dhe besueshmërinë. Përveç kësaj për të shërbyer automobilave, të Kujdesit Shëndetësor dhe elektronike tregjeve, ne të mbulojë më shumë nga industritë e mëposhtme:

 • LED Lighting
 • Pajisje
 • Aerospace
 • minierash
 • bujqësi
 • HVAC
 • Mjekësor
 • elektronikë
 • transport
 • Telekomunikacionit
 • Tekstile + Veshmbathje
 • mobilje