Tape termike përçueshëm

shirit termike favorshme me tiparet e përçueshmëri të lartë termale dhe izolimin, dhe ka fleksibilitet, ngjeshmërisë, butësinë, aderimin e fortë. Përshtaten me varg temperatura, mund të plotësoni në sipërfaqe të pabarabartë, mund të jetë i ngushtë dhe në mënyrë të vendosur të përshtaten pajisjet burim për ngrohje dhe ngrohjes lavaman, ngrohjes shpejt transmetuar.