maskimin Tape

Maskimin kasetë është përdorur gjerësisht në, tren, hapësirës ajrore, detare, elektronikë, aplikim automobilave në shtëpi dhe përmirësim në shtëpi dhe kështu me radhë. Aerchs ofron zgjidhje të reja dhe praktike sipas kërkesave të klientëve