Rreth Aerchs

Aerchs është një udhëheqës global në ofrimin saktësi vdes-prerë të pjesëve përbërëse për konsumatorët në elektronikës të konsumit, LED, automotive, energjia dhe industritë mjekësore. Që nga viti 1997 Aerchs ka qenë e angazhuar për të siguruar klientët me produkte të cilësisë dhe të shërbimit të jashtëzakonshme me çmime konkuruese.

Aerchs kanë pajisje të avancuar saktësi të vdesin prerë, saktësia mund të arrijnë 0.01mm. Përveç, ekipet tona Inxhinier me aftësitë për të bërë hulumtimet dhe zhvillimin e zgjidhjeve të adesive kasetë tonë.

Ka 4 fabrika në Kinë, të vendosura në Yancheng, Xiamen, Shenzhen, Dongguan. Me mbi 500.000 këmbë katrore të hapësirës prodhimit në mbarë botën dhe shtet-e-artit-teknologjive të prodhimit, inxhinierë Aerchs punojnë ngushtë me klientët për të zgjidhur prodhimit dhe montimit problemeve komplekse. Qasja përgjegjshëm Aerch-së, në thellësi njohuri material, aftësitë inovative prodhuese, dhe standarde të larta për cilësinë e të gjitha të shtoni deri për të siguruar ju me zgjidhjet më të mira komponent në industrinë.

Aerchs are also authorized dealer of many major production brands such as 3M, Nitto, Poron, Adchem …

Aerchs përpiqemi që të sigurojë klientët me produkte të cilësisë dhe të shërbimit të jashtëzakonshme me çmime konkuruese.