Alumini kasetë

Fletë metalike prej alumini kasetë, duke përdorur presion të ndjeshme me cilësi të lartë ngjitës me viskozitet të mirë, aderimin e fortë, efekt anti-plakje! Performanca izolim të përmirësohet në masë të madhe. Trashësia normal eshte (0.05mm-0.08mm). shirit fletë metalike prej alumini është materialeve kryesore të para dhe ndihmëse për uzinën e prodhimit frigorifer, frigorifer. Ajo është përdorur gjerësisht në frigoriferë, bosh tharë, automotive, petrokimike, ura, hotele, elektronikë dhe industri të tjera.