• Adhesive tape die cutting by aerchs
 • High temperature tape, Insulate tape, Conductive tape, VHB foam tape

Materiale

rastet

PIONIERË

Ne jemi të pasionuar në ofrimin e zgjidhjeve shirit ngjitës precision vdesin-prerë për konsumatorët në elektronikës të konsumit, LED, automotive, energjia dhe industritë mjekësore. Që nga viti 1997 Aerchs ka qenë e angazhuar për të siguruar klientët me produkte të cilësisë dhe të shërbimit të jashtëzakonshme me çmime konkuruese.

Ne nuk do të vetëm të procesit një urdhër, ne kemi për qëllim për të përmbushur pikërisht nevojat individuale të klientëve tanë.

 • Quality & Precision

  Quality & Precision

  Aerchs gjithmonë e vë në cilësinë ahesive shirit në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë vdesin prerja e çdo proces.

 • certifikatë

  certifikatë

  Aerchs është rritur në një kryeministër ISO 9001: 2008 dhe ISO 14000 prodhues të certifikuar të cilësisë së lartë, kosto-efektive produkteve.

 • prodhues

  prodhues

  prodhues i shirit ngjitës 20 vjet, me mbi 500.000 këmbë katrore të hapësirës prodhimit dhe shtet-e-artit-teknologjive të prodhimit

partnerët

Aerchs VHB Foam partnerët kasetë 3M
Aerchs PE shkumë partnerët shirit Rogers Poron
Aerchs PTFE teflon973UL-S / partnerët shirit 903UL Nitto
Aerchs kasetë termike përçueshëm vdesin prerja zgjidhje për Harman
izolim Aerchs Mylar shirit vdesin prerja zgjidhje për Harman
Aerches polyimide kasetë vdesin prerja zgjidhje për ABB
shirit Aerchs Teflon film vdesin prerja zgjidhje për Foxconn