Laser dhe Waterjet prerje

lazer

prerja jonë lazer është veçanërisht i mirë për pjesë të vogla dhe komplekse, dhe kjo është një zgjedhje e mirë për lazer që janë të vështirë për të prerë. Nëse ju jeni në fazën e projektimit të projektit, prerja lazer mund të japin mostra shpejt dhe pa rritur kostot e myk. Procesi roll-to-roll është i përshtatshëm për aplikime ku saktësia është kritike.

Laser larguarit është një proces në të cilin një pjesë e vështirë sipërfaqe prej një materiali është hequr nga rrezatim rreze lazer. ITO dhe filma të tjerë copëza mund të jetë lazer ablated.

Waterjet prerje

Prerja rrjedha e ujit është e përshtatshme për materiale të trasha si shkumë të cilat shpesh kanë depresioneve ballafaqohen gjatë prerjes vdesin. Produktet e prerë me avionëve të ujit kanë një sipërfaqe shumë të qetë dhe të qetë prerë. Avionët e ujit janë aplikuar edhe për të mostrave, të trasha, të mëdha, ngrohje-rezistente materiale të tilla si silicones dhe disa dizajne komplekse që kërkojnë asnjë gabime.

prerja lazer