prototyping

Nëse ju jeni gati për të marrë dizajnit tuaj në nivelin e ardhshëm, ju lutem kontaktoni Aerchs. Shërbimi në vijim Mostra është në dispozicion brenda 24 orëve (për materialet e aksioneve vetëm):

  • Kompjuter gjeneruar prototip
  • fotografi CAD
  • Laser ose ujë prerje
  • Blade prerja përbetuar
  • Me shumë shtresa i përbërë (i përbërë me presion ngjitës ndjeshme ose materialeve sintetike)

Me një ekip të shquar inxhinieri, koha efikas të projektimit, dhe menaxhimin e thjeshtuar materiale, ne do të ju kursejnë të holla duke reduktuar kohën e zhvillimit dhe për të siguruar produkte me cilësi të lartë. Nuk ka nevojë për të hapur myk, vetëm të na japin me dosjen tuaj CAD (.dxf ose .dwg), ose ne mund të krijojë një për ju.

 

shirit ngjitës porosi proces Sloutions 2