Temperatura e lartë Label

Temperatura e lartë Labelstocks Resistant janë të rekomanduara për transferimin e fotografuan aplikimet termike aksioneve etiketë ku një qëndrueshmëri të lartë dhe rezistencë të shkëlqyer kundër temperaturës së lartë të aplikimit është e nevojshme.