photoluminescent Tape

shirit Photoluminescent Film është projektuar për shënimin rrugëve të evakuimit dhe daljet e emergjencës në spitale, zyra, shkolla dhe ndërtesa të tjera publike dhe objekteve komerciale. Kjo kasetë photoluminescent glows në terr me një ngjyrë të gjelbër, ngjyrë blu, ngjyrë portokalli etj