Nitto Tape

  • Nitto 973 Teflon PTFE tekstil me fije qelqi Metrazhe Tape për Masking ngrohjes-rezistente

    Product Description Nitto 973 fiber class Teflon tape use Glass cloth as film with PTFE dispersion then sintered. Single surface treated and coated with a silicone adhesive, which exhibits excellent heat resistance and mechanical strength. Structures Silicon Adhesive PTFE Fiberglass Film ... Lexo më shumë »

  • Nitto Denko 903UL Lartë Temperatura Teflon PTFE Film Tape për izolim elektrik

    Product Description Nitto 903UL Teflon kasetë film trajtohet PTFE film-bazë dhe të veshura me ngjitës silikoni me të shkëlqyer ngrohjes rezistencës. Së bashku me karakteristika të mëdha elektrike, kasetë ka një numër të karakteristika të shkëlqyera të tilla si rezistencë për ngrohje, rezistenca kimike, të ulët të fërkimit coeffici ... Lexo më shumë »

  • Nitto Tape

    Aerchs është një partner i kasetë Nitto në shirit fluoroplastic ngjitës, të tilla si Nitto Denko Tape NO.903UL, dhe Nitto 973UL-S etj Nitto shirit ngjitës është pjesë e produkteve kasetë Nitto Denko së, Nitto shirit ngjitës nga Japonia, kompania teknologji kryesisht ngjitës , teknologji Veshje dhe t tjera core ... Lexo më shumë »