Nano Micro thithje Tape

  • Zgjerimi qëndrim telefonit dhe grip paloset për smartphones dhe tableta

    Përshkrimi PopSocket jo vetëm të mbërthen telefonike frikshëm dhe në këmbë e telefonit, ata gjithashtu bëjnë mbajnë tableta dhe e-lexuesit më të rehatshme dhe të sigurt. Nëse ju vendosni fole celular mbajtës në Nintendo 3DS tuaj për të lojrave, GoPro juaj për një rrokje shtesë në ujë, ose në pasqyrën tuaj dhoma gjumi ... Lexo më shumë »

  • Micro Tape thithje

    Product Description Kingzom-MS nano kasetë mikro thithje është zhvilluar për përdorim si material jo-shqip fiksimit të përkohshëm, shkumë jastëk përdoret për shkrimi dhe pajisjeve elektrike, si dhe të tjera të aplikacioneve të ndryshme me qëllim të përgjithshëm. Micro kasetë thithje anë mikro thithje pa ngjitës, por është ... Lexo më shumë »

  • Nano Micro thithje Tape Përdoret për telefonin Mbajtësit iPad dhe rastit

    Product Description Kingzom-MS nano kasetë mikro thithje është zhvilluar për përdorim si material jo-shqip fiksimit të përkohshëm, shkumë jastëk përdoret për shkrimi dhe pajisjeve elektrike, si dhe të tjera të aplikacioneve të ndryshme me qëllim të përgjithshëm. Micro kasetë thithje anë mikro thithje pa ngjitës, por është ... Lexo më shumë »