Die Cutting Materiali: bakri petë Tape

Çfarë është bakrit fletë metalike kasetë?

Shirit petë bakrit është një lloj i kasetë metalike. Ajo është përdorur kryesisht për mbrojtur elektromagnetike, mbrojtur elektrike sinjal dhe magnetike mbrojtur sinjalit.

Mbrojtje e sinjaleve elektrike kryesisht varet nga përçueshmëri të shkëlqyer elektrike të vetë bakrit, ndërsa mbrojtje magnetike kërkon përçueshëm sipërfaqe materiale "nikel" e shirit petë bakrit për të arritur rolin e mbrojtur magnetike. Prandaj, ajo është përdorur gjerësisht në telefonat mobil, kompjutera fletore dhe produkteve të tjera dixhitale.

Copper Struktura shirit petë

Klasifikimi i bakrit shirit petë

shirit petë bakrit është i ndarë në vetme të njëanshme ngjitës shirit petë bakrit dhe dy anë ngjitës shirit petë bakrit.

ngjitës shirit vetme njëanshëm varaku bakër është e ndarë në bakër shirit me flete metali me ngjitës përçueshëm dhe ngjitës non-përçueshëm.

Double-njëanshëm ngjitës shirit petë bakrit është përdorur për të jenë të përpunuara në materialeve të shtrenjta të përbërë me materiale të tjera. petë të dyfishtë në mënyrë të njëanshme të veshura bakrit është e ndarë edhe në lloje të përçueshëm dhe jo-kryerjen. Klientët mund të zgjedhin në bazë të nevojës së tyre për përçueshmëri elektrike.

Karakteristikat shirit petë bakrit

petë bakrit ka veti oksigjenit sipërfaqësore të ulët dhe mund të jenë bashkëngjitur në një shumëllojshmëri të substrate të ndryshme, të tilla si metale, materiale izoluese, etj, dhe ka një gamë të gjerë të temperaturës e përdorimit. përdorur kryesisht në mbrojtur elektromagnetik dhe antistatike, fletë përçueshëm bakri vendosur në sipërfaqen substrat, e kombinuar me substrate të metaleve, ka vazhdimësinë shkëlqyer, dhe të sigurojë efekt elektromagnetike mbrojtur.

Pastërtinë e shirit petë bakrit është më e lartë se 99,95%, dhe funksioni i saj është për të eliminuar ndërhyrje elektromagnetike (EMI), të izoluar valë elektromagnetike nga dëm në trupin e njeriut, dhe për të shmangur nevojën për tension dhe aktuale të ndikojë funksionin.

Përveç kësaj, kasetë petë bakrit ka një efekt të mirë në shkarkimin elektrostatike pasi objekti është e bazuar. Forca e saj e fortë ngjitës dhe përçueshmëri të mirë elektrike, ne mund të prerë për të specifikimeve të ndryshme sipas kërkesave të konsumatorëve. shirit petë bakrit është shumë i zhdërvjellët.

Bakrit shirit petë substrate

varaku bakri, ngjitës përçueshëm akrilik, ngjitje mirë, ngjitje të fortë.

Copper performance shirit petë

shirit petë bakrit ka izolimin termik, izolim të ngrohjes, i papërshkueshëm nga uji, aderimin e mirë, rezistenca e ftohtë, të lehtë për të copëtuar, mund të eliminojnë ndërhyrje elektromagnetike (EMI), izolimin e valëve elektromagnetike dëm në trupin e njeriut, për të shmangur tensionin ose efektet aktuale të disa pronave.

shirit petë bakrit është përdorur kryesisht në monitoron kompjuter, si dhe kompjuter tel periferike dhe prodhimit të transformatorëve. Ajo është përdorur në nyjet tubacionit të tubacioneve ajer i kondicionuar, makina pirjen e duhanit, frigoriferë, dhe ngrohje me ujë. Ajo është përdorur edhe në produktet precize elektronike, pajisje kompjuterike, telave dhe kabllove. Vende të tjera; Në transmetimin frekuencë të lartë, ndërhyrje elektromagnetike mund të izolohet, temperaturë të lartë për të parandaluar djegies spontane.

Copper aplikimi shirit petë

Në përgjithësi të zbatueshme për të gjitha llojet e transformatorëve, telefona celular, kompjuterë, PDA, PPD, monitoron LCD, kompjutera fletore, fotokopjues dhe produkteve të tjera elektronike aty ku është e mbrojtur elektromagnetike.

bakrit shirit petë për elektronikë

bakër shirit varaku applicaton

petë bakrit performance inspektimit kasetë

Performanca e përgjithshme e inspektimit nga më të përdorura bakrit shirit petë në treg është si vijon:

Materiali: CU 99,98%
Substrate trashësi: 0.018mm-0.05mm
trashësi ngjitëse: 0.035mm ~ 0.04mm
Përbërja Colloidal: presioni i zakonshëm ngjitës të ndjeshme (jo-përçueshëm) dhe përçueshëm gram tensionit presioni-ndjeshme ngjitës
Lëvozhgë force: 1.0 ~ 1.5kg / 25mm (180 shkallë të kundërt lëvozhgë testin force)
rezistenca Temperatura -10 ° C-120 ° C
forca elastik 4.5 ~ 4.8kg / mm
Zgjatimi 7% deri në 10% min

petë bakrit njohuri aplikimi kasetë

  1. Kushtet e testimit janë normale temperatura 25 ° C dhe lagështia relative nën 65 ° C miraton rezultatet e zbuluara nga Shtetet e Bashkuara ASTM D-1000;
  2. Kur mallrat janë ruajtur, ju lutem mbani në dhomë të thatë dhe të ventiluar. Herën e brendshme e magazinimit bakrit në përgjithësi është 6 muaj, dhe vendi importues mund të kurseni shumë kohë dhe kjo nuk është e lehtë për të ndryshket;
  3. Produkti është përdorur kryesisht për të eliminuar ndërhyrje elektromagnetike (EMI), dhe për të izoluar dëmin e valëve elektromagnetike në trupin e njeriut. kaseta të lartë temperaturë janë përdorur kryesisht në kabllo kompjuterike periferike, monitoron kompjuterin dhe prodhuesit transformatorëve.

petë klasën elektronike bakrit (pastërtia mbi 99,7%, trashësi 5um-105um) është një nga materialet bazë për industrinë elektronike. Në vitet e fundit, industria elektronike informacioni ka zhvilluar me shpejtësi dhe përdorimi i petë klasës elektronike bakrit është në rritje.

Produktet janë përdorur gjerësisht në calculators industriale, pajisje komunikimi, pajisje QA, jon baterive litium, televizionet civile, Regjistrues video, lojtarët CD, fotokopjues, telefona, ngrohje dhe ajer te kondicionuar, komponentëve të automobilave elektronike, Konzolat për lojëra dhe kështu me radhë.

Kërkesa për fletë bakrit elektronike të keq, sidomos elektronike gradës fletë bakrit të lartë të performancës, është duke u rritur në shtëpi dhe jashtë vendit.


Ora Post: Apr-02-2018